Kåseri

2011

2011-01-06

Julen har flängt förbi och med den alla hysteriska mellandagsreor mm, just nu så drar CES LasVegas igång och där kommer det naturligtvis att presenteras en massa trevliga saker som kan förgylla både arbetstid och fritid för oss trevliga prylGEEK’s här ute i den kalla verkligheten…

Ha en God Fortsättning på det nya året

// JsE

2010

2010-12-02

Julen skulle visst stå för dörren, men enda jag kan hitta där just nu är is och snö, kallt och läskig is och snö ….

Så i jul så komparerar PrylParadiset ihop med PrylTomten, dvs jultomtens avlägsne kusin som riktar in sig på just det som gör våra liv lte mera fyllt a blinkande lampor och oljud, aka prylar..

kolla också vår tävling på www.prylparadiset.se/tavling kul att kunna fylla på våra sköna läsares julklapps säckar , med en julklapp från PrylTomten

2010-11-06

Rejäla hopp i tiden, kan bero på att kreativiteten att skriva varit rätt begränsad ett tag, men efter varje dipp så kommer en uppåt period.

Dom senaste veckorna så har det bråkats med UPS och provats lite nya prylar från Sony samtidigt som jag har bytt uppgifter på mitt riktiga jobb ute i den icke virtuella världen så äntligen börjar lite pusselbitar falla på plats hoppas jag

2010-08-08

Det var ett tag sedan jag var inne här och plitade ner några väl valda bokstäver, lite synd men bättre sent än aldrig.

Hösten är snart här och då kan man bomma för fönster och dörrar bara för att äntligen testa alla dom där trevliga sakerna man inte kan under sommaren eftersom vädret varit för bra och stranden lockat mer än prylfanatismen, även om det ok blivit en hel del Mass Effect 2 spelande på XBoxen så har ändå mina skinntoner smygit mera mot det solbrända hållet..

2009

091108

Jul, jo snart står den för dörren och kanske inte hindrar oss att komma ut, utan mera att komma tillbaka in utan att ha handlat allt som reklamen sagt vi behöver, var inne på El-Giganten i helgen och stod och tittade på kaoset där man försöker göra sig av med dom gamla produkterna för att få plats med nya inför jul ruschen, och jag gissar att i år så kommer avnbetalnings avatlen vara ännu mera generösa för att kunna ordna en köpkraftig jul för Oss alla?

santa

090818

Rejält hopp i tiden, det har varit en hel massa delar som har kommit tillrätta efter en längre tid, så nu har jag äntligen lite tid att ägna åt mitt kära prylparadis, en Home Server har plockats fram och mina små roliga bärbara har fått konfigureras.

Blir en kul höst

090804

Det har blivit en hel del domäner idag, www.natsnack.se har skapats för att testa en twitter klon som ska ta plats i ett projekt nu under hösten.
Jobbar också vidare med Hem Server projektet och blackbox implementeringen för bilen, kan bli en rätt kul höst

090803

Sociala nätverk, gissar att inte många missat dom runt om på nätet.

Facebook, MySpace (så länge dom nu varar) Twitter (Kvitter?) Bloggy…

Kärt barn har många namn, helst i dagsläget där människor vill vara sociala men med säkerhetsnät.

Och där uppfyller väl just dom sociala nätverken en viss funktion. I Verkliga livet (IRL på nördiska) så är det svårt att undvika dom där individerna man inte vill lyssna på.

För just människor har inte någon inbyggd ”Mute” funktion, utan man får stå där och lyssna. På nätet är det lite enklare där man verkligen kan skräddarsy sin umgängeskrets, men är det helt positivt?

Den infallsvinkel man kan få från andra människor som inte ligger i den skräddarsydda SocialNetwork fåran missar vi inte den? Och dom människor som Vi tror inte kan vara intressanta men som tvärtom efter första intrycket visar sig vara just hyper kul, vart stoppar vi dessa….

ice-cold-coke

090715

Varmt, det känns som om det vore varmare breddgrader vilket man inte ska klaga på, det kommer vara tid nog att klaga när vintern kommer igen.

Det blev ett snabb besök på El-Giganten idag, snacka om att det såg ut som efter bomben där inne , kartonger överallt och personal springande runt i evig jakt på kunder. Kan säga att det var tur att jag inte var ute och extraknäckte som secret shopper, det hade direkt blivit anmärkning på ordning och kundbemötande (jodå jag har jobbat som det)

Tillslut så fick jag gå därifrån, SkullCandy lurarna som junior ville ha fanns inte där, men jag hittade dom på TeknikMagazinet istället, så där blev det lurar och ett fodral till Iphonen så jag slipper ha den slängande i fickan utan skydd.

Näpp dags för lite musik på spotify och njuta på balkongen med ett isande glas CocaCola och bara slappna av.

090714

Mitt i Sommaren, brevlådan är full med reklamblad från Siba, On/Off, EL-Giganten och fler som jobbar hårt med att bli av med restlager inför hösten.

För det är mycket det det handlar om, att bli av med vårens modeller inför höst satsningarna och inför julhysterin, man passar på när semesterpengar börjar ramla in.

Men i år har vi också kris, det märks på att många människor väljer att semestra i Sverige och att man är lite mera försiktig med sina pengar, det är rätt kul att se hur handel kontrar det med räntefria upplägg och radikalt sänkta priser.

Kan man göra fynd i all den här röran?

Naturligtvis men man ska inte glömma att allt man köper en dag ska betalas (jo jag vet att jag är en rätt knepig prylfanatiker som skriver om det)

PrylParadiset tar ingen semester i sommar utan vi ska hålla Er roade varje dag fram till ja vem vet …


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.