Sony (-) Ericsson = Xperia S

Sony Xperia S

CES är i full gång och då droppar det in en hel massa nyheter i kubik, en av dessa är Sony’s Xperia S som för första gången på rätt länge bara har Sony i Produktnamnet 8även om press släppet kommer från sonyEricsson fortfarande 🙂 )

sony

Sony (SonyEricsson) har alltid haft ett bra öga för design och även om jag idag envisas med att släpa kring på en telefon med ett äpple på ryggen så hade jag gärna haft den här som lur istället.

Så det här är Sony’s 1.a Smartphone men knappast den sista.

Specifikationer

  • 4.3 tums Reality Display med Mobile BRAVIA® Engine HD (1280 x 720), frontkamera (720p) och kamera (1080p) för HD-inspelning.
  • 1.5GHz dual-core processor för snabbt surfande och nedladdning av innehåll, som kan lagras på det interna flashminnet på 32GB
  • 12MP kamera med Sony Exmor R™ med Fastest Capture  gör det möjligt att ta bilder på 1.5 sekunder direkt från standby-läge.
  • NFC-aktiverad (Near Field Communications) för tillgång till det ökande utbudet av NFC-applikationer och tjänster, såväl som Xperia SmartTags.
  • HD-delning via DLNA eller HDMI gör det möjligt att snabbt och enkelt streama innehåll i full HD på TV:n. Genom Bravia sync kan du hantera det med din TV-fjärrkontroll.

Smart Extras för Android

Samtidigt med Xperia S lanseras även tre nya Smart Extras™-tillbehör för att maximera upplevelsen av Android och ge smartphoneanvändare möjlighet att ta del av innehåll på ett helt nytt sätt.

Tillgång till Sony Entertainment Network

Xperia S har tillgång till Sony Entertainment Network**, ett av de allra största nätverken för underhållning och upplevelser. Genom nätverket kan användare ta del av Music Unlimited, en global katalog som erbjuder 12 miljoner låtar och Video Unlimited där man hittar de senaste storsäljande Hollywoodfilmerna och TV-serier***. Music Unlimited finns redan tillgänglig i Sverige medan Video Unlimited beräknas bli tillgängligt i Sverige under 2012. Xperia S är också PlayStation™-certifierad vilket ger en hög kvalitet av spelupplevelser samt tillgång till PlayStation Store****.

 

 

Inläggsförfattare: The Gadgeteer