Sony DS11IP klockradio med det lilla extra

Under en period så har jag haft möjlighet att känna rent fysiskt på Sony’s iPod/iPhone(och andra medialösningar med hjälp av aux kabel) docka för .. sovrummet (det är faktiskt där den känns som om den passar bäst)

En klockradio för 1300 kronor måste bara vara något exceptionellt och som Väckarklocka/Sovrumsmedia lösning så är den faktiskt det, naturligtvis så har jag läst recensioner från pryl tidningar som M3 och andra som sågar ljudbilden, men med tanke på var den här kommer stå och troligen som komplement och inte ersättare för en musikmedia lösning så känns det som om dom jämför äpplen med oceanångare.

Ljudet är klart trevligt i sovrumsmiljön och att ha möjlighet att väckas till musiken på podden är rätt trevligt (med rätt musik) eller ha musiken igång som bakgrund till förberedelserna inför att stapla ut från lägenheten/huset mot jobbet så gör den verkligen sitt jobb.

Vad saknar jag då? Lite mera möjligheter att styra musiken och spellistor via fjärren hade inte varit fel, som det är nu så blir det lite frenetiskt knappande på iPhone displayen, och med den sittande i dockan så blir det bökigt om något.

Men har du pengar över och har tröttnat på Ica’s 99kr väckarklockor och vill ha något på sängbordet som imponerar på kompisar och besökare (hur många besökare har man i sovrummet???) så satsa på den här den är hur trevlig som helst.

Inläggsförfattare: The Gadgeteer