Prylar och annat som kan vara kul

Prylar påstås det att man inte kan få nog av, och det kan säkert vara sant mellan varven men när garderoben är full med skräp och mobiltelefoner som ingen ens vill ha även om man skulle kasta en efter dom så börjar det bli jobbigt faktiskt.

Nu har jag tur att min sköna son förser mig med just kul prylar när jag nu befinner mig i ekonomisk skugga så det här inlägget sker på en trevlig Asus med kapabelt för att spela spel på (och inte bara skriva pryldrömmar på ett tangentbord med)

Så jag har börjat fundera på hur jag nu ska kunna både ha kul och testa prylar samtidigt som jag utforskar det som nu sägs vara det senaste i Tjänsteväg, för det är inte vad vi har för något som är det viktiga längre utan vad vi gör med dessa och hur vi förmedlar till omvärlden om vem vi är, vad vi gör lite som storebor ser dig fast på ett mera frivilligt sätt.

Internet of Me är ett begrepp som varit på tapeten rätt ordentligt på den sista tiden, men hur ska man då låta världen veta vad som är ME då? Jag tänkte att en av mina domäner www.instyle.se ska bli internet of MeMeMeeeeee och bli samlingsplats för resultatet av kul prylar som ska få världen att bli lite mera elektronisk och transparent nu .

Jag har haft den här domänen ett tag men inte riktigt vetat vad det ska bli av den, men nu så har jag i alla fall ett uppslag om vad dets skulle kunna bli, det lär bli en samling för både prylparadiset och motormaniac då ja vad funkar bättre än en GPS spårning både på mig och på min Bil (kommer ett projekt på motormaniac som går under namnet Old Frightful aka Monstret ) och ja vi börjar där i alla fall och ser var vi hamnar till slut .

Inläggsförfattare: The Gadgeteer