Jakten på en Android Lur

Efter den misslyckade jakten på Huawei’s U8100 hos expert så har det börjat trilla fram en hel uppsjö roliga telefoner från en mängd tillverkare som intresserar mig .

Huawei fascinerar mig en del genom sitt sortiment och naturligtvis sitt pris, men SonyEricsson har också börjat hitta in i segmentet där telefonerna inte går på en halv månadslön och där funktionerna även tillfredsställer även den värsta prylnörden (läs Mig)  som X10 och X8 modellerna

Xperia X8

Xperia X10

Nokia med Symbian är också en rätt intressant lur N8 känns rätt lovande men lider av att till skillnad mot Android segmentet att det fattas app:ar somgör livet lättare, intressantare och ibland mer komplicerat (när man väljer vilken app som passar det just du gör)

Nokia N8

Så vilken telefon väljer jag nu då som komplement till min iPhone? Ärligt så vet jag inte riktigt än, saknar att verkligen kunna få hårdtesta en lur för att se om den skulle passa i alla  dom situationer både arbetsmässigt och hobbymässigt som jag ställs inför varje dag, så vi får se, men jag lovar när det blir dags så kommer Ni höra om det

JsE

Inläggsförfattare: The Gadgeteer