Hitta saker på nätet

Det är rätt fantastiskt hur saker utvecklas numera, jag menar för ett gäng år sedan så var det mer regel än undantag att gå till en lokal återförsäljare för att hitta rätt prylar till vad du än hade för dig (oavsett om det var hemelektronik eller annat)

Ta till exempel mitt motorintresse, för det är väl få som missat att jag också skriver på motormaniac.se?

Mitt största intresse var egentligen motorcyklar när jag började med mina intressen och jag önskar att det på den tiden funnits tirendo för sommar eller mc-däck på den tiden för då hade det säkert blivit mycket billigare än att vara begränsad till den lokale handlaren.

lenovo-ideapad-a10-590x330

Ok det kräver lite mera va dig som konsument också, det är inte på samma sätt att kunna gå och fysiskt titta på prylarna utan man måste veta lite mera om det man beställer, men det är för det mesta ett mindre problem , ja man kan ju faktiskt fortfarande ta sig till en butik och titta på det man vill ha om man nu är osäker, plus att man kan se och sedan välja att beställa det hemma.

Just däck är något speciellt där, då man oftast har redan klart vilka dimensioner och sedan går det att beställa som hos Giga Däck kompletta hjul på fälg (ja dom har rätt häftiga fälgar) eller hitta en däckverkstad i närheten som monterar dom åt dig. Få refunder rabatt också så blir det ännu billigare (har du inte refunder klicka här så får du lite återbäring också)

Som sagt det är en värld idag där det mesta är bara ett klick bort på skärmen eller telefonen innan du får det bekvämt levererat hem utan att behöva ränna runt och söka allt för mycket.

1510-2

Så handlar jag själv online? Naturligtvis både nytt och begagnat, det är en bit av det stora nöjet att verkligen hitta dom där prylarna man känner att man bara behöver oavsett om jag hittar dom på tradera eller på mitt favoritställe just nu… Ebay (ja du har väl läst inläggen om min Toughbook) och även om väntan ibland kan bli lite lång så är det som man säger den som väntar på något gott väntar aldrig för länge (eller det kan man i alla fall trösta sig med eller hur)

Så vad kommer nu att hända den närmsta tiden då? Jo jag kommer fortsätta bygga vidare på min Toughbook (dom sista delarna har just landat i tullen från Hongkong) och det är på gång ett nytt och trevligt projekt på motormaniac.se som blandar in en Ford KA och lite av dom berömda polis prylarna som jag envisas med att samla på mig (och nej det är inget föregivande av allmän ställning som jag utsätter min omgivning för)

Och sedan så är det sommar, så det blir en hel del sol bad och annat skönt som gör livet värt att leva eller hur, och toughbooken kommer följa med oavsett om det blir att meka projektbil eller om det blir att skriva vidare kring prylar och livsstil

Sköt om Er där ute

Inläggsförfattare: The Gadgeteer