Ebay a world of oportunities eller hur

Ebay

Ja det har blivit en hel del beställt från den sidan den sista tiden, och naturligtvis blev det intressant att läsa artiklarna i tidiningen om att PostNord börjat få problem med allt fler som beställer från just Ebay och/eller Aliexpress mm.

För det är väl ändå rätt enkelt, hittar man nåt billigare så blir det väl att man köper det, även om det tar ett tag innan saker hinner fram.

För mig så är det också det där lilla extra, att hitta en Panasonic Toughbook under 10000 är väl rätt trevligt och om den nu går att använda trots amerikansk tabulatur så är det väl helt ok om den är begagnad eller hur.

Just nu så sitter jag och kollar på en specialare till mitt nästa projekt i bilen,

Motorola MW800 är något som få kommer  kontakt med, det är datorn som satt i rätt många polisbilar i USA under början av 2000 och det nkör XP som system, nackdelen för mig just nu är priset och den konstant tomma plånboken, 2000 kr är väl inte mycket för en del, men för mig är det mest en utopi

så vill du sponsra en MW800 i en bil och få ditt namn höjt över skyarna, donera då , ja tryck på knappen nedan och så ska vi skapa nåt som inte många har sett i Sverige än!!!!

Något kul ska man väl ha den här kassa sommaren eller hur.

 
Prylparadiset behöver hjälp, skänk en gåva till oss så Prylparadiset kan utvecklas till nåt så mycket större

För det är väl också det som mycket går ut på, att ha roligt med dom förutsättningar som finns just här just nu, och göra något speciellt bara för att, det går och det känns rätt
Livet är ingen generalrepitition, det händer just här just nu och när den här dagen har gått så kommer den inte igen

Inläggsförfattare: The Gadgeteer