Beställt lite ”Godis” från Skyltmax

Jag är en MöP, och för Er som inte riktigt vet vad det innebär så betyder det en Militärt Över Intresserad person det är pga det som det mellan varven dyker upp satellit telefoner och datorer för utomhusbruk här på bloggen, och nu så kommer det lite mer kul från SkyltMax .

Militärklämma
Militärklämma

Nu är det knappast så att jag beställer en namnskylt bara för att vara ute på stan så alla kan se vad jag nu heter, nej jag är involverad med försvaret och har insett att den tejpbit som jag nu fick sist som namnskylt inte riktigt fungerar (nej den har redan börjat flagna bort) och ja vad gör man jo beställer på nätet.

Nu har jag rätt bra förtroende för skyltmax då jag beställt från dom innan för min Polis Replika av bricka för Wallander filmerna , för det är just dom detaljerna som gör att det blir det där lilla extra när man håller på oavsett om det är för tjänste namnbrickan eller för rekvisita till filmkostymer eller hur, det ska kännas speciellt ..

 

Inläggsförfattare: The Gadgeteer