XP SP3 är på gång Zepto och annat

Ok för vanligt trevligt folk i alla fall, själv har jag suttit och klämt på ett antal bättre och sämre fungerande Betor, men det ligger väl lite i intresset som hysteriskt IT och pryl intresserad *skratt* längtar fortfarande efter en sonyericsson klocka, men lär knappast få en sådan i 40 års present (jodå jag är så jäkla gammal Zeraph däremot som jag använder som fotograf och hyper spel testare är faktiskt 17 min grabb dvs)

Har också en beta på gång på nya Dreamveawer som kommer bli klart intressant och lite kul hårdvaror,

Zepto kommer nu med en billig dator för surfbruk, gissar det är som svar på Asus EEE-Pc lansering inom kort (juni!?!) har blivit lovad en test på EEE:n men inga tester från zepto, så ni kan gissa vad jag kommer skriva om eller hur, dvs det är svårt att skriva objektivt om något man bara sett teoretiskt.

// MotorManiac\\

Post Author: The Gadgeteer