XIOS Från Xcerion

Jupp jag har haft ett tidigare inlägg här om det här, men eftersom jag har haft huvudet under armen och dödat min databas så börjar vi om från början.

Xios är ett trevligt test, det är ett remote styrt internet operativsystem, som gör att man kan komma åt sin desktop från vilken internet kapabel dator med uppkoppling som helst (med en nyare version av webbläsare så klart), det innebär att jag har tillgång till det jag håller på med var helst jag kan koppla upp mig.

xerx

Det innebär för mig att jag har möjlighet att komma åt mitt arbete från bilen bland annat (bil-pc, kommer snart upp artikel här och på www.motormaniac.se )

Adressböcker mail, ja det mesta, ok i dagsläget finns det inget direkt överflöd av applikationer, men som gammal kiosk applikations byggare så känns det som om det här ligger rätt i tiden, så jag håller tummarna ..

Inläggsförfattare: The Gadgeteer