Windows Live Writer & Asus Avund

Vill än en gång framhålla det verktyg som jag älskar att använda för att redigera mina små ord på webben, nämligen Live Writer, gratis och lättanvänt kunde det bli bättre.

Annars så sitter jag och är avundsjuk på Marknads killen på asus, när jag är som mest irriterad på min påtvingade Acer (påtvingad pga ekonomi, tro inget annat) så skickar han bilder på dom skönaste maskinerna, som passar in både hårdvarumässigt och visionsmässigt hos mig, nämligen asus Lamborghini, snygg sober och prestandamässigt outstanding.

Men en vacker dag kanske, bjuder på lite bilder på Asus VX3 Lamborghini

vx3_black_R_open_Stand_01 VX3_yellow_family

  • 2.6 GHZ CoreDuo Processor (T9300)
  • 256 Grafikminne
  • Stöd för upp till 4GB ram (pga bugg så syns bara 3gb i 32 bitars windows)
  • 320 GB HDD
  • En massa skön lyx

Men med ett retail pris på strax under 30000 (28990:-) så lär det tyvärr dröja trots jag gillar lyx

Post Author: The Gadgeteer