Windows Home Server

Under senaste veckan så har aktiviteten här ute varit rätt begränsad, det pga 2 st saker som tagit upp all min tid.

windows-home-server-oem-2

1. Läsning av alla sköna tävlingsbidrag som poppat in till Oss (tack för den trevliga uppslutningen ) om jag hade ekonomi så skulle ni alla vara vinnare

2. Windows Home Server, har börjat behöva lite backup och sammanhållning för all musik och all media hemma som idag ligger utspritt på 8 st datorer runt om i lägenheten.

Tävlingen kommer jag att presentera vinnaren på idag, så ni får ge Er till tåls så länge, och läs gärna Nyhetsbreven som jag kommer skicka till Er utifrån bidagen ni skickat in. Kommer annonsera tävlingar om ännu mera it prylar är.

Home Servern är ett lite knivigare kapitel (tack Microsoft för allt stöd) då brabschen verkar vänta på hösten för att lansera nya maskiner som kan ta tillvara kapaciteten hos mjukvara som ovanstående företag försett dessa med.

HomeServer_2

Så under tiden så kör jag påen hembyggd maskin baserad på en äldre HP maskin som släppts upp från källaren och fått nya diskar och ett nytt liv, den ”burken” ska också när jag är klar förse bilservern (aka BlackBoxe:en) med media och annan information som kan vara bra att dela mellan dessa.

Så det kommer bli en skön höst jag lovar, samarbete kommer ske med min MotorManiac site för jst det bilmässiga

 

Bäst just nu:

  • World at War spelat så det ryker om det
  • Sommar en favorit varje år
  • Home Server kommentarer överflödiga (men kommer i inlägg senare)

Post Author: The Gadgeteer