WikiLeaks City

Wikileaks City är en roman som tänjer på gränserna för vad ”Makten” kan göra, i en stad dit individer som vågat trotsa makten har tagit sin tillflykt

boken ger en inblick i hur livet kan te sig i en värld bortom den vanliga världen där du träffar olika människor och får ta del av en berättelse som inte liknar något annat

wikileaks city, sanningen i excil

 

I berättelsen så följer Du en journalist som kommit för att intervjua stadens grundare och ställs inför en hel del tankar kring detta.

Boken Hittar Du Här

 

Bokens egen Presentation

WikiLeaks City är en tillflyktsort för alla de modiga individer som vågar trotsa Makten genom att avslöja Maktens mörka hemligheter. Dessa människor vågar avslöja Makten trots att de därmed sätter sitt liv på spel. I sin lilla stad har de inga hemligheter, alla nyheter måste läckas ut till hela staden så fort de händer.

Olika länders säkerhetstjänster gör allt för att ”ta hem sina medborgare”, oftast med våld och ibland med dödlig utgång. WikiLeaks Citys servers utsätts för attacker, spioner skickas till staden och invånarna måste vara beredda på att försvara sig själva och sin stad, både elektroniskt och handgripligt. De trotsar alla faror och försöker leva ett vanligt liv innanför stadens murar.

Den unge Fergus Irvine kommer till WikiLeaks City för att intervjua en av stadens grundare, Julia Robertson. Vad är det som driver den oerhört engagerade Julia och vad är hennes kall? Under sin tid i WikiLeaks City lär Fergus känna några av stadens invånare – FOI, JohnMick, Laura, Giovanni, Digger, Fudo med flera. Varför har de kommit till WikiLeaks City? Vad är deras historia?

Är Fergus verkligen den han utger sig för att vara? Varför är han så oförberedd när han skall intervjua Julia? Har CIA ett finger med i spelet?

WikiLeaks City ger en inblick i hur livet kan vara i en stad bortom den vanliga världens hemligheter, med sanningen i exil.

Post Author: The Gadgeteer