WalkMan

Min första bekantskap med just Walkman var när jag i 14-års åldern fick en Ego-spelare . dvs en kul pryl där farsan inte kunde gnälla över vilken knepig musik som jag lyckades lyssna på, den här maskinen var i sobert blått och grått med hörlurar som knappast gått hem idag.

walkman1979

Jag älskade min musikspelare och struttade kring med den (tills lurarna blev glappa, som brukade gå rätt fort) lärde mig att gnugga batterierna varma för att få lite mer ur dom och fördelen medalkaline batterier jämnfört med konsums billiga.

Walkman finns idag också, både som mp3 spelare och som mobiltelefons koncept, dumt att skippa ett bra varumärke och Sony är inte direkt dumma närdet gäller marknadsföring .

Har haft nöjet att testa lite av dom senare maskinerna och kunnat stirra på film på liten skarp skärm ,, lyssna på musik medans musklerna värkt på gymmet, så dom finns fortfarande i mitt hjärta…

varför inte ta en koll hos Sony UK, som har en presentation av hela serien,, http://www.sony.co.uk/hub/walkman hoppa in jämnför och somsagt njut

Post Author: The Gadgeteer