W890I perfekt på stranden

Så med bara 2 dar på nacken så har min W890i fått bekänna färg, med den här värmen så är det mera straff att vara tvungen att sitta hemma , så jag packade ihop mitt pick och pack för att förflytta mig till stranden.

w890i

W890i levereras med SonyEricsson’s HPM70 handsfree, och basen i dom lurarna känns helt godkänt, ok hade kanske gärna haft möjlighet att styra mediaspelaren från Handsfree’n men gissar att det mera är en ekonomisk fråga.

hpm-70

Att se TV på Telefonen är perfekt även om skärmen är liten, har testat köra mina 3gp konverterade DVD’er och Telias TV sändningar och har inte direkt nåt att klaga på ett skönt sätt att fördriva tiden när det blir tråkigt att bara ligga och sola.

Med priser kring 1 krona (med abonemang 12 månader eller andra erbjudanden från diverse operatörer)

Nä nu är det dags att vända på sig igen….

Bloggat med min W890i via epost från FriaBad Helsingborg

Post Author: The Gadgeteer