Varför en TiVo

Varför en TiVo

Ja det kan man kanske fråga sig nu när ComHem tagit hem just den till sitt sortiment, ja inte bara tagit in den i sortimentet utan också gjort den oumbärlig om du nu måste använda just ComHems nät för att få din dagliga dos underhållning.

TiVo

 

Ok en till konsoll på tv bänken just som man äntligen börjat få ett rensat utseende nu när programkorten faktiskt kunde stoppas rakt in i tv-skärmen, för det är ju just det vi har fått nu, smarta platta och smidiga tv skärmar som kan göra allt den här boxen nu gör, och då köper jag faktiskt inte ComHem’s förklaring att alla inte kanske är så tekniskt bevandrade så dom kan använda alla funktioner på den smarta tv’n.

Eller är det kanske konkurrensen dom blir lite rädda för? Ja nu när våra vardagsrum är fyllda med valmöjligheter så kanske man inte behöver prenumerera på en av leverantörens film alternativ utan faktiskt kan välja något som är installerat i TV’n redan, ja som Netflix , för har du boxen där så vill du använda den på bästa sätt och ligger det en disk i den så kanske det är enklare att köpa paketet och vara nöjd,.

Naturligtvis finns valmöjligheten fortfarande där med eller utan box men det är just det att jag inte kan eller får välja om jag vill ha boxen eller om det räcker med ett smart kort till min i övrigt smarta medialösning i just mitt vardagsrum som jag fortfarande kan styra med telefon eller surfplatta utan att behöva en TiVo .

Så vad blir min lösning som bor i just ett ComHem hus just nu? Ip-TV är en lösning som jag testat förr både via Telia men också andra, eller varför inte helt sonika skaffa en aktiv tv antenn och välja boxer alternativet så får jag både valfrihet och portabilitet (jag har en DVB-T box i bilen faktiskt bara för att det går 🙂 ) och sedan får vi se hur det går för TiVo, kunder lär ComHem fortfarande få eftersom många hushåll kanske inte kan välja utan måste ta det som erbjuds, så mycket för valfrihet

 

Post Author: The Gadgeteer