Var är mina prylar?

Jag skäms, det har tagit en jäkla tid att fundera på vad jag ska börja skriva här, och kommit fram till att det kommer bli lite mindre av nya prylar (jepp taskig ekonomi) och lite mera återvinnings ideer med det som jag nu hittar, kommer också lägga upp lite tankar kring tester jag gjort med en mjukvarubaserad försäkring på 2 av mina bilar och lite utvärdering om vad jag nu tycker om det.

Just nu så försöker jag samtidigt få mitt hem att bli smartare, kanske jag kan få lägenheten så pass smart att jag själv slipper fundera allt för mycket eller vart man nu hamnar med allt detta, hur bra är det att släppa in styrenheter i ditt hem som samtidigt får (H)järnkoll på allt som du nu tar för dig hemma. Nej missförstå mig rätt nu, jag gillar fortfarande teknik men funderar på vad som är bra som andra nu vet om dig, eller mig

Inläggsförfattare: The Gadgeteer