Vad du kanske inte visste om bilkörning

Bilkörning är rätt trevligt, i alla fall tycker jag det mellan varven, helst när man kan sätta sig bakom ratten med lite trevlig musik strömmande ur multimedia anläggningen som får hemmabio systemet att rodna av avudsjuka.

Men vad sägs om lite kul fakta om just bilkörning?

 

Det är alltid trevligt med lite roliga och intressanta fakta kring just den 4-hjuliga upplevelsen som till exempel hur musik påverkar och undermedvetet vilket bilval som avgör vad man som individ gör (risk trygghet färg form och inte minst funktion)

Så med dom här texterna i minnet så kanske man förstår den där Volvon som står där och inte riktigt vågar sticka ut, eller BMW M5 föraren som vildsint blickar kring sig för att se vem fasen han/hon ska utmana vid nästa stop på vägen

Jaja i alla fall är det riktigt trevlig läsning för trevliga människor oavsett om multimedia anläggningen pumpar på dova bastoner som känns ända ner i benmärgen 🙂

Själv så har jag så pass stort bilintresse så jag gärna står sena kvällar i garaget för att skapa en riktigt personlig upplevelse med mina bil och min körning , medans andra nöjer sig med att ha ett fordons om tar sig mellan plats A-B utan att för den delen tänka på så mycket kring upplevelsen.

I och med att jag växt upp i Norrland så är Bil eller ok fordon i stort en del i min frihetskänsla, att kunna ta sig från en plats till en annan och träffa en stor del andra människor på vägen (ja inte fysiskt då hoppas jag )

Ok nu har jag svällt ut en del i mitt skrivande som vanligt och ska snart återgå till att skriva om prylar, men för min del så gäller det även prylarna i bilen  för det ingår i min värld, hur är det med din?

Gadgeteeer

Post Author: The Gadgeteer