Ur led är tiden och även Jag

Ur led är tiden

Ja eller vad säger man om en vecka då jag naturligtvis förvirrat ER ni trevliga läsare och tävlande, jag vet att jag lovat nya frågor varje dag, men den här veckan har faktiskt inte inspirationen funnits där, det har varit en vecka då jag funderat om jag verkligen ska fortsätta driva stackars Prylparadiset längre.

Deppad-flickr-illustratorsam2

 

Den stora insikten dök upp förra helgen då Google degraderade mina Pagerank poäng en del och ja det känns aldrig trevligt just sånt, men nu i alla fall så ska jag fortsätta ett tag till, även om det mellan varven känns som en monolog där jag skriver, det hade varit trevligt med lite input mellan varven, ja till och med om det är någon mer som vill skriva lite pryl ovationer eller annat som passar in så är Ni välkomna.

Mitt nya projekt är att göra mitt hem smartare än vad nu jag är, och det med hjälp av fjärrstyrning av elen musik media och lite annat kul, och det ska skötas med telefoner och datorer, ja vad gör man inte för att göra det där lilla extra.

Men nu har ni en ny fråga med Jul Tema, och ta hand om Er där ute

och ja hoppa gärna in på www.facebook.com/prylparadiset.se och skriv en rad, så blir jag så glad

Japp ur led är tiden

 

Post Author: The Gadgeteer