Umbrella Security Sverige

Jag gillar Spel och jag gillar Cosplay.

Och med dom orden så presenterar jag nu stolt Umbrella Security Sweden

Ja eftersom jag nu börjat få ihop min Resident Evil Cosplay utrustning så var det rätt kul att skapa en hemsida för min fiktiva appearance också

600px-REA_006

Det samtidigt som det ska sättas ihop en bil på www.motormaniac.se ja så det börjar bli riktigt roligt nu igen och Ebay och andra ställen har genomkammats efter utrustning som ska förstärka det hela lite mer

s-l500

Så nu har det landat ett gäng Motorola Saber stationer, samma radioapåarater som trevliga FBI och Amerikansk Polis använder

Nackdelen med att handla på Ebay är att ibland är det lite av att vänta på ”grisen i Säcken” som jag skrivit i ett tidigare inlägg, dvs jag väntar fortfarande på Svar från Batterie.net om adapter för just rätt batterier i laddaren för Motorola Handapparaterna .

Så vi får se vad som nu händer, dvs om det blir Kommunikation istället för monolog via eposten .

Är Du intresserad av CosPlay som Trevlig Resident Evil Umbrella Soldat kom in till UmbrellaCorporation Sverige ett trevligt gäng som verkligen gillar Resident Evil eller hur 🙂

Post Author: The Gadgeteer