Telia Iphone uppdaterade priser

Nu har telia uppdaterat både abonnemangs strukturer och priser, intressant men i alla fall kan man nu se hur totalpriset kan komma se ut och det hamnar strax under 5000.

iphone-3g-announce

Fick en kul kommentar tidigare i veckan som jag inte godkänt än, den handlade om att den "begränsade" tilldelning av Iphone’s kommer köpas upp av ryska inköpare och exporterade 🙂 , det är ganska vanligt med rykten helst när det gäller produkter som har en viss exclusivitet, själv är jag övertygad om att telia har ett lager som garanterat kommer fyllas på av våra vänner på Apple om dom skulle ta slut.

Att skapa oro föratt det inte finns nog med en vara är en marknadsförares dröm, det brukar skapa större efterfrågan och försäljningsboom.

3 Comments

on “Telia Iphone uppdaterade priser
3 Comments on “Telia Iphone uppdaterade priser
  1. Pingback: Nyligen bloggat: Telia Iphone uppdaterade priser | MacRykten.se - Allt det senaste om Apple Macintosh!

  2. Men det skulle ju inte vara omöjligt om det nu vore så att ryssarna vill exportera iphones.. Det är ju faktiskt något som hänt inte minst mellan USA och Sverige.. Det är ju en bra affär lixom, det finns ju garanterat en mängd köpare. Och jag antar att Sverige får betydligt färre telefoner än andra länder med tanke på att vi har en liten population. Och chansen att de tar slut vid releasetillfället är ju full möjligt då det är ovisst hur många som kommer köpa en iphones!

  3. Möjligt men mindre sannolikt, med fortfarande ett tvång att teckna abonnemang på telefonerna och samtidigt trots att Sverige är ett mindre land så har apple en hel del i lagren i beredskap.
    Sedan om det blir den rusning som Telia gärna vill ha det får vi se. Early adopter kategorin har redan känt på Iphonen via importen tidigare så blir det intressant att se…

Comments are closed.