Teknik jag vill ha mera, mycket mera

Jag har kommit på att jag behöver en hel del nya saker både när jag är ute men också hemma, jo jag väcker prylfanatikern inom mig så fort dom trevliga reklambladen landar i brevlådan, och tro mig jag kan behöva komplettera nöjesmaskinerna hemma.

Har alltid varit barnslig förtjust i Sony’s prylar eftersom dom är minst lika snyggt designade som Apples prylar och det här trevliga hemmabio systemet (Sony BDV-E970W) med Blueray går garanterat inte direkt av för hackor

Och lägg till en trevlig Bärbar Pc för bloggning medan man springer omkring på mässor och liknande som matchar anläggningen hemma .. som Vaio seriens netbook’ modell

Och komplettera med en Sony Ericsson telefon som tex X10 mini så vore jag i 7:e himlen.

Kanske skulle ha spelat på lite fotboll i söndags så hade det kanske varit enklare om jag spelat här på odds (klicka och se) så hade det troligen räckt till hela paketet och mer därtill.

I går var en mardröms dag, först gick Binero ner så alla mina sidor och epost konton  var  borta ett gäng timmar, sedan så hackades min gmail så det blev ett jäkla jobb att byta lösen överallt, nej mera leksaker tack

Post Author: The Gadgeteer