Teaser Årets Julklapp en av Vinsterna i tävlingen i jul

Tävla igen, Ja det är ju Jul

Då var det dags igen även om det inte är snö eller minsta skymt av den där rödklädde marodören som brukar tvinga snälla människor att ställa kakor gröt eller annat utanför dörren så dom ska kunna få fina presenter kring Jul.

111884__santa-santa-claus-fun-2013-snow-sports_p

I alla fall så nu är det snart dags för tävling igen och så här före Jul så är det väl rätt trevligt att kunna skänka lite julglädje.

Så jag tänkte presentera en av vinsterna i Tävlingen, nämligen:

Sony’s SmartBand SWR10

swr10-smartband-black-1240x840-2da9bc94c4b36a0e7198dc05252efdde

En trevlig sak att ha runt armen som håller reda på sömn, steg kalorier och mer tillsammans med Din telefon och lifelog appen

Sony-Updates-Lifelog-with-Support-for-Non-Xperia-Devices-439395-2

Med SmartBand missar du ingenting, eftersom det vibrerar mjukt när det kommer samtal, meddelanden eller andra påminnelser i din smartphone. Det vibrerar också om du går längre bort än 10 meter från din smartphone. Nu kan du lämna din smartphone i fickan eller väskan och ändå alltid få veta när något händer. Och dessutom glömmer du aldrig att ta med dig mobilen.

Det som gör ett SmartBand smart är den innovativa Android-smartphone-appen som automatiskt registrerar dina fysiska och sociala aktiviteter och din underhållning. Dag för dag kan du se hur aktiv du varit och hur du har kommunicerat med omvärlden. Den bärbara tekniken och den innovativa appen som loggar ditt liv hjälper dig också att sätta upp aktivitetsmål och styra dina framgångar. Lifelog talar till och med om för dig vad det blir för väder i morgon.

swr10-smartband-smartphone-and-lifelog-empowerment2-f8e7dc23b2c648669441b0d9b6794f8a-940

Sony SmartBand, smartphone och Lifelog – alltid redo

SmartBand är i ständig kontakt med din smartphone via Bluetooth®. En vibrationssignal talar om för dig om du får ett samtal, ett meddelande eller någon annan avisering. Om du lyssnar på musik medan du är på språng kan du spela, pausa och byta låt med SmartBand. Du ansluter enkelt via NFC eller med standardproceduren för Bluetooth®-anslutningar. Även när du befinner dig utanför din smartphones Bluetooth-område sparar den bärbara tekniken information om vad du gör och skickar den automatiskt när du ansluter igen. Håll koll på din livsstil och se hur du lever med Lifelog.

Så ja det är ett av priserna och det kommer fler

 

Post Author: The Gadgeteer