Tävlingen (Om Vad och Varför)

Hej

Hoppas det är en bra lördag var Ni än befinner Er just nu och att nedräkningen mot julen har börjat

Gissar att många av Er är ute och kollar runt i butiker för att hitta Julklappar som ska köpas till andra (eller kanske som Du själv vill ha) och det är väl knappast helt fel eller hur.

Själv så sitter jag idag med en blöt tygtrasa på huvudet eller ok för att benämna den rätt en basker som ska se lite mer uniform ut (dvs inte se ut som en kantarell på huvudet) ja alla har vi ju våra jobb och intressen så även jag.

Hjälp

jag är en Husbehovsknäpp snubbe som passerat med råge rockmyten om att dö ung och lämna ett vackert lik efter mig .

Gissar det finns lite frågor om Jul-Tävlingen i år, bland annat varför jag länkar in och frågar efter saker i diverse sponsrade inlägg här, och det enkla svaret är att priserna i den här tävlingen köper jag själv och för att det inte ska bli ett allt för stort hål i plånboken så är det här ett sätt att få till det förhoppningsvis

Jag vet att det kan vara irriterande och jag lovar att det blir lite andra frågor också, men glöm inte kanske att ta en titt på nån av video klippen då ja det hjälper en massa .

I Helgen så kommer det första deltävlingspriset och det kommer vara ett presentkort på 100 kronor hos SF bio så det hoppas jag kommer någon väl till pass, helst nu när det snart är Premiär för Sista Hobbit filmen.

game-of-thrones-iron-throne

En anna sak som kommer att komma är en separat tävling som jag lägger upp på söndag, och jag hoppas alla Ni där ute som gillar Game of Thrones kommer att gilla den,.

Så som jag sagt förut, tipsa fler om det här, kanske i bloggar på forum ja var du än håller till så lovar jag att det kommer bli en rätt trevlig tid fram till JUL.