Stockholm en PrylRoadTrip

Att åka tåg kan vara en upplevelse, på gott och ont dvs massor av folk och ett SJ WiFi som verkligen kan göra även den mest tålmodige otålig.

Fördelen den här gången var att jag tog med ett helt eget nät, eller ok JOORS som jag testat ett tag både som ”kuta runt på stan” nät men också som ersättning för nätverk på mitt jobb (flyttade kontor och av nån anledning så hade inte just jobbnätet flyttat med)

Men det kommer mer om upplevelsen kring det senare (jadå jag lovar)

Så jag hade ett antal timmar på tåget som skulle underlättas med hjälp av Samsung platta och ett livligt mobilt bredband (och konverterad film till plattformat) så medan mina medresenärer lekte hela havet stormar på tåget så ägnade jag mig åt att njuta av Inception och senare e-book och Engel (Blood of Saint’s) nersköljt med en Svart dryck med Zero bokstaverat på sig…

Den som vill få en invite till JOOR’S utan att skriva in sig på deras sida och vänta kan gå in på http://sv-se.facebook.com/prylparadiset.se gilla oss och skriva en rad så ser Vi om vi kan fixa det lite snabbt ….

Vad har nu PrylParadiset hittat på i Stockholm, jodå det kommer lite nyheter om TV upplevelser, och alla dom här prylarna man inte kan vara utan.

Det plus lite nyheter kring samprojektet med www.motormaniac.se och den nya Mobila WiFi HotSpot:en som snart ska ut på Turne i SommarSverige….. och Dela Nätverk till alla som hittar oss (kommer en interaktiv GPS karta som gör ni hittar oss, och vem vet vad för kul prylar vi har med oss,, Mer på prylparadiset på FB)

Inläggsförfattare: The Gadgeteer