StarWars (Nästa Jul)

Nästa jul så är det dags för ännu ett avsnitt i StarWars serien och som så många Nördisar som mig så sitter jag och i princip räknar ner tiden tills det är dags .

Du har väl inte missat dom Trailers som varit ute på nätet den senaste veckan, dagens fråga här kommer vara om just den trailern (eller ok dom här två)

Ja tiden springer verkligen fram nu fram till JUL och jag hoppas ni hänger med hela vägen fram till den 24:e , för det är trevligt att ha Er här även om jag ibland är lite sen med att lägga in saker eller skriva. Som jag har berättat tidigare på Facebook så har det här året varit rätt jobbigt men hade jag inte haft Er där ute som läser det jag plitar ner på mina tangentbord så hade tillvaron varit klart hopplösare.

Tack för att ni finns där ute och jag uppskattar Ert läsande och besökande oerhört även om jag inte säger det så ofta, men lovar att bättra mig med inläggen, min ursäkt är väl mest att jag är rätt ensam med att producera utveckla och bygga vidare på det här, men tack ska Ni ha för ert stöd

Och nej jag tjänar inte pengar på det här utan gör det för att livet ska ha lite mer mening

Tack

// Janne