Sponsrad Video – Andreas Rakar Vad?

Gillette the best a Man can get.

Då har Andreas rakat vidare och har hamnat i bröstkorgshöjd nu, vilken skillnad det är nu jämfört med tidigare under 70 och 80 talet då bringorna var håriga och exponerade genom uppknäppta knappar och behängda med diverse utsmyckning (dvs guldkedjor och annat)

Men nu är det renrakat eller hur!

Själv rakar jag väl mig mera strategiskt dvs kinder haka och under näsan så jag inte ska se ut som en grottman och naturligtvis så är det en Gillette hyvel som jag använder med stort behag, och så har det varit ända sedan tidiga rakningar dvs i tonåren när behåringen växte fläckvist och långsamt, och nja jag har nog inte varit inskränkt till att bara låta den gå lös i ansiktet utan det har provats lite här och var precis som med Andreas raka och trevliga rakningar

Ok jag måste erkänna att jag några gånger testat diverse rakapparater också men dom har inte riktigt rakat lika tätt som min rakhyvel plus att det är lite ritual när det ska rakas dvs det är en njutning för både kropp och själ

För det är det väl även för dig hoppas jag , att i lugn och ro ansa där det behövs ansas och sedan njuta av lite väldoft och avslappning i en annars rätt stressad värld

Sponsrat Inlägg

// Janne

Post Author: The Gadgeteer