SonyEricsson W350 och Z770

Har varit inne på SonyEricssons press sida och kollat lite bilder på telefoner, min son behöver en ny lur och jag som prylfanatiker skulle kunna tänka mig nåt tillskott vid sidan om P1i luren jag har idag, och eftersom X1 inte levereas än (eller kan testas av en fattig bloggare) så småsneglar jag på Z770 (jodå jag har haft en Z610 också som fick agera kamera i Barcelona i en annan blog)

Så varför blåstirrandet på SonyEricsson… Jag vet faktiskt inte, har inte blivit nån annan telefon sedan jag slutade med tjänstelurarna (klart skönt att kunna välja telefon själv) sista tjänstetelefonen var en Nokia 6150 har jag för mig, men den blev inte långlivad eftersom jag bytte jobb.

W350 modellen är en ungdomstelefon helt klart, med dess 1.6 mp kamera och styrningen av mp3 spelaren på luckan så känns det direkt som om det är det segmentet man siktar på. Hade kanske inte skadat med 3g istället för Edge då en stor del av generation-mobil (vi som ligger runt 35+ och 40+ ligger väl i generation-x typ så därför bör väl dagens tonåringar ligga i Generation-M som mobil?) gillar media utsänt över nätet dvs mtv—–>tv—->musik—> myFace? (myspace+ facebook merged)

W350_Electric_Black_Front_Closed_With_Headset

Z770 modellen är trevlig, en jobbig sak med min P1i är att den kan vara lite väl stor för att ta med sig, och om den skulle ligga i skåpet på gymmet så skulle det vara en mardröm med tanke på att skåp kan länsas, men den här skulle kunna följa med upp och agera mediaspelare medans svetten lackar eller hur!

Z770i_Vogue_Red_Front_Open

Post Author: The Gadgeteer