Sony Vaio Längtan

"Res Stilfullt" är det första som jag fastnar för, ja förutom för utseendet på Sony Vaio’s Modell VGN-TZ41XN-B

22889

Under en längre tid så har jag suttit och tappert knappat på min begagnade Dell D400, men nu börjar den kännas mer än hjälpligt seg.

Mina bärbara datorer följer med mig på dom mest udda ställen, helst då jag skriver här och på www.motormaniac.se och vissa saker vill man ju knåpa ner i bloggarna direkt innan dom väljer att försvinna ur huvudet.

Så då har jag haft min Dell, eller ok min prylportfölj brukar se ut så här:

Laptop:

Dell D400 (en 520 eller liknande hade passat bättre men..)

1278_l

Telefon:

SonyEricsson P1i (funkar också hjälpligt som snabbkamera)

p1i

Handdator:

Dell Axim X50v (uppdaterad till windows mobile versionen som ej finns)

h709

Kamera:

FujiFilm FinePix A500

55663g

Och med denna mängd prylar så skriver jag en hel del motormässigt och teknikmässigt, handdatorn börjar kännas gammal, ok att den funkar bra ihop med P1i:n för att snabbt få ut ett snabbt inlägg, men det skulle funka bra med en HTC i det här läget.

Datorn är,,, utdaterad så därför kollen på Sony Vaio, men det som smäller mig på fingrarna där är priset, som glad amatör så kan jag ju inte ösa in hur mycket pengar som helst, och man blir knappast rik på teknikbloggande.

I vår kommer det bli en jäkla massa inlägg, på bilmässor bil events, teknikmässor, ja det lär väl sluta med att jag får skramla ihop till nån trevlig burk. Acer kanske? Även om den nu försvinner från rea hyllan på net on net

lX112561

Inläggsförfattare: The Gadgeteer