Sony Vaio J

Allt i Ett datorer är verkligen något som Apple legat i frontlinjen för både tekniskt men också designmässigt, men det börjar i alla fall Sony komma i kapp med just nu.

Den nya Sony Vaio J serien är inte bara funktionell utan också väldigt trevlig att se på ur designsynpunkt, för idag är datorn inte bara ett arbetsverktyg och/eller spelmaskin, dagens datorer är så mycket mer än just det.

En Dator idag är allt från nöjes central och social knutpunkt till att vara den centrala informationspunkten i hemmet där vi kommunicerar interagerar och har roligt samtidigt som den underlättar både privatlivet och arbetslivet.

Vaio J kommer med en I3 Processor på2.26 Ghz 4 GB ram och ett NVIDIA® GeForce® 310M GPU med 512MB dedicerat minne så det är kraft men snyggt paketerat så det kan pryda sin plats nästan var som helst i hemmet.

Skärmen är på 21,5″ och har touch funktion .

Det hade varit rätt trevligt att kunna hårdtesta den här Datorn med allt som mina egna kolosser går igenom varje dag för att hålla Bloggar och annat uppdaterade och naturligtvis spela, spel är nöje och jag gillar att ha trevligt 🙂

-=Maniac=-

Prylparadiset

Post Author: The Gadgeteer