Sony Vaio Drömmar

Drömmar, sånt som lätt flyktigt driver omkring i tankarna.  Jag har hittat ännu en drömdator, eller stiftat bekanskap med en gammal dröm.

Jag har ända sedan jag började med mitt Bil-Pc projekt varit smått förtjust i Sony’s Vaio modeller. Dvs en trevlig dator i snygg förpackning som passar ihop med min vision av bildesign, och som samtidigt passar ihop med mitt framtida media projekt både för bruksbilen och för show bilen (mer på www.motormaniac.se )

Men eftersom jag har en sk begränsad ekonomi (tack för det mc olyckan) så lär det forfarande vara drömmar, även om jag skulle produktplacera som besatt om jag fick hjälp med en 🙂 och dekalerna på bilarna, få mig inte att börja hehehe

ok dags för lite sköna bilder och orginalsidorna hittar du hos sony sverige

vaio_sz6_h_bk_back_wan vaio_tz_f_op_b_w_copy

vaio_tz_four_colours

-=MotorManiac=- på en Acer Aspire 4315

Post Author: The Gadgeteer