Sony, Make’s Me Belive

Sony

 

Jag gillar kameror, och andra kul saker som kan få andra att följa med i min rätt knepiga teknologiska värld, dvs oavsett om jag sitter och plockar in en väldigt smart stereo i en trevlig SAAB eller om jag är ute och testar olika tekniska hjälpmedel som får vår vardag att fungera lite mera smärtfritt.

Tidigare så har jag använt en Contour Roam kamera för att kunna sätta bild till dom olika text experiment som jag håller på med men eftersom filmerna som kommer ut från den måste bearbetas så blir det nu lite ändringar, och den största ändringen heter Sony HDR-AS15 en trevlig action kamera som är utrustad med WiFi.

Så för den som nu är sugen på en nästan oanvänd Contour Roam i nyskick kan hoppa in på Tradera och lägga ett bud på en trevlig action kamera som har massor kvar att ge (till ett särdeles bra pris vill jag bara tillägga)

sony contour roam2

Så nu blir det en massa Sony för hela slanten (japp lite slant blev det ju också som skulle betalas bort) och det kommer bli både för www.motormaniac.se och här

För annars så har jag haft en rätt jobbig vecka med väldigt dåliga familje nyheter som gjort att det har varit svårt att skriva något här, men eftersom skrivande för mig tar mig till en lite roligare plats när verkligheten är lite jobbig så har jag nu hittat tillbaka

Så nu kommer det bli en hel del video reportage både här och på motormaniac plus en hel del annat kul som jag hoppas ni gärna hänger med på.

Så nu tar vi nya tag ock så kör vi så det ryker och rycker i både kropp och själ, hänger ni med? Jag hoppas det och Sony kommer ge er en visuell bild av det hela det lovar jag

 

Post Author: The Gadgeteer