Som en Satellit (Globalstar & Qualcomm gsp-1600)

Det har trillat in en liten outsider hemma i brevlådan, en satellit telefon från USA som använder Globalstar’s satelliter för att kommunicera.

image1

Så fort som den landade i brevlådan så blev det dags att se om den skulle fungera, och ja direkt så dök det upp text i displayen och glada pip, ett minus var att batteriet inte laddade men efter lite kärlek och tejp så fixade det sig också (glappkontakt ) så ja nu har jag en satellit telefon

Så vad kan man nu göra med den här, imponansfaktor när man ska visa hur stor telefon man har? Eller värsta antennen på telefonen kanske?

Plus att den funkar perfekt till min Airsoft Impression dvs en telefon som funkar var Du än är (med samma taxa som på den gamla ”Onda ” tiden när mobilsamtalen kostade en Pizza i minuten)

Så var hittade jag den här pjäsen, jo naturligtvis på Ebay som så mycket annat och det känns lika kul varje gång det landar något hemma, och en sån här telefon för en summa pengar som nästan borde få mig att rodna, ja den var verkligen billig så om den nu kommer igång så kan det bli riktigt kul

Den här telefonen är aktiverad i USA så nu behöver den omaktiveras för Europa, så jag har kontaktat Globalstar Press och väntar nu på återkoppling.

 

 

 

 

Post Author: The Gadgeteer