Snart JUL igen

Dagarna har verkligen sprungit fram, och det har varit en hel del jobb med att hålla vissa människor utanför sidan den senaste tiden, jag snackar om hackförsök från Ryssland China och USA.

Hade bland annat ett ip nummer från Ukraina som ställde till en hel del problem och när jag spårade det så visade det sig vara en rätt känd spammare.

banner-coreip

Så vad gör man, jo försöker täppa till alla hål man kan hitta och försöka få allt att fungera i vilket fall, det som däremot har blivit lidande är Tävlingen jag kört här, för Prylparadiset består defacto bara av en människa mitt i allt det här strulet och till råga på allt så är jag inte företagare utan bara en vanligt ovanlig prylknäppis (så priserna i tävlingen är bland annat test ex jag köpt in och annat jag fått fatt i under tiden) så då hoppas jag att  ni förstår att det inte alltid går så som på räls direkt

Nu är vi ett par dagar före JUL bara och om Ni verkligen vill göra en trött Skribent Glad så donera någon krona så kanske jag också kan få en relativt god JUL i år också, som jag sagt innan så har det här året varit av den sämre sorten då min mamma gått bort plus att det inte varit så positivt på jobbsidan heller för mig , ja ja jag ska inte klaga

Jag önskar Er alla en god JUL och jag lovar att det ska bli bättre

 

/Janne

Post Author: The Gadgeteer