Snart Jul Igen

Julen står för dörren, och hade våra dörrar varit funtade som på Island hade vi fortfarande kunnat öppna dom (dörrarna på Island öppnas inåt ifall det skulle snöa så pass mycket att det skulle blockera dörren , bra tips från trevliga Islänningar (ja jag menar Er Raggi och Sandra)

santa-claus-1018473_960_720

Men i alla fall Julen står för dörren och det kan vara svårt att få upp den och kuta ut och köpa Julklappar (hade jag skrivit det här på www.motormaniac.se borde det väl heta Hjulklappar?) och efter den stora Svarta fredagen så gissar jag att en hel del av mina läsare har shoppat löst på nätet och lär köa på något av dom stora utlämningsställena nu under veckan.

Så vad Önskar Ni Er i Julklapp nu då, under dom närmsta veckorna kommer jag att tipsa och trixa med just det här på Prylparadiset, och eftersom Input:en på Er dom senaste åren varit i princip =0 så funderar jag på om ni verkligen vill jag driver en Jultävling i År , för utan input så är det lite svårt att veta så hör av er

För om Ni verkligen vill så ska jag riva lite i skåp och lådor och se vad jag kan hitta för att Ge Din Jul lite mera Julkänsla låter inte det bra?

Så vad är tekniskt intressant under den berömda granen i år (nej inte hos Grannen) VR glasögonen som handeln tycker är en klart hypad pryl kanske känns lite väl dyr, ja om man nu inte knatar till Kjell o CO och skaffar budget modellen i stilren Kartong

ladda-ned-1

Nej jag räknar med att det blir lite andra saker i år, kanske till och med att idén med att återvinna viss teknik kommer tillbaka, eller kanske det bara är jag eftersom jag numera räknar slantarna både en och två gånger innan jag gör något (japp jag ÄR en fattig bloggare) men lite kul prylar i lite olika prisklasser ska vi väl kunna hitta på eller hur, och vill Ni ha tävling så hör av ER

 

Post Author: The Gadgeteer