Smile with Style

Äntligen så har jag börjat fundera på hur i hela friden jag ser ut egentligen, efter diverse jobbigheter så har jag faktiskt i all röra glömt bort mig själv.

sw2

Mc olyckan 2002 gjorde väl knappast varken mig själv eller någon annan glad (höll på att inte överleva den) och sedan när morsan blir sjuk och avlider samtidigt som jag tappar jobbet så kan man väl hålla sig för skratt kan jag verkligen säga.

Det är därför det med jämna mellanrum här och på mina andra sidor (www.instyle.se www.motormaniac.se) och ja dom här små hintarna om att jag gärna testar saker (och skriver om dom)

Så just nu så blir det en hel del på www.instyle.se och motormaniac.se där jag söker med ljus och lykta efter ett projekt med 4 hjul, i utbyte mot goodwill reklam och en massa ninjamarknadsföring i utbyte tillbaka

För vad gör man inte för att hålla sig i alla fall  flytande , eller som man också kan säga, Sponsorer sökes till en hypersocial snäll och sjukskriven arbetslös skribent/marknadsförare som saknar livet i stort

Finns Ni där ute ?

Post Author: The Gadgeteer