Smart Hem utan LapTop

Jag fortsätter att försöka göra mitt Hem smartare än dess innevånare (ja jag menar just mig själv där) så just nu har jag Tellsticken kopplad till den upphittade Windows Home Servern (en sån där som kör Windows Home Server utan Display port dvs)

Men har lite problem med räckvidden på tellstick:en som inte verkar vilja sända utanför vardagsrummet (lite synd då jag gillar iden med den, men ok får kanske skylla mig själv då jag köpte en begagnad för bättre modeller ta en titt hos www.telldus.se

Jag vädjar fortfarande om hjälp då just min situation är rätt jobbig (kommer berättelse på www.niccman.se för den som vill veta mer)

Ja vad kan man säga, den lånta datorn lämnas tillbaka i mellandagarna och det som jag nu lyckats knåpa ihop förutom min Galaxy Note 8 är en Acer aspire One, ja Ni kanske minns ”Årets Julklapp” för några år sedan dvs MINI – PC med fokus på mini med 9″ skärm och en prestanda som får allt annat att verka snabbt.

smart Hem

Men det är ohållbart i längden *suck*, men nu i alla fall håller jag på att skriva ihop lite trevliga inlägg om olika kul prylar och nu när mellandagsrean står och håller för dörrarna så kan det kanske vara trevligt med lite tips och ideer om lite av varje som kan få igång pryltankarna efter den hejdlösa present orgien nu vid Jul eller.

Tävlingen är nu avgjord och jag ska knåpa ihop vilka nu som ska vinna priserna plus att jag försöker knåpa ihop lite trevliga andra saker för helst skulle jag vilja ge ER alla något då jag gillar ER mina läsare mer än ni kan ana

Hoppas Ni hänger med på resan under 2014, det ska bli ett smart hem, det ska bli en rätt smart bil och allt ska styras av smarta saker som gör livet lite enklare, med lite trevliga saker från Telldus, Nexa och Proove så ska i alla fall hemmet fixas till och bli lite mera ja .. Smart Hem det plus det jag gör på www.motormaniac.se med mina bilar

Ha en fortsatt trevlig Jul helg

 

Janne Gadgeteer Eriksson

 

One Comment

on “Smart Hem utan LapTop
One Comment on “Smart Hem utan LapTop

Comments are closed.