SkullCandy och Ipod räddade min dag

För att känna mig extra miljövänlig just nu så valde jag att låta bilen stå hemma idag, men rent ärligt hur jäkla kul är det att åka kollektivt?

 I bilen så kan jag ju ösa på med stereon rätt rejält (med 9 aktiva högtalare och en stor 12″ bas så)
Så vad räddar då mig, en mediatörstande prylfanatiker ?

ipod-nan-4th-gen
Jo min Ipod Gen4 och ett par SkullCandy In Ear lurar 🙂 , nej jag är inte speciellt social på morgonen när jag är påväg till jobbet och vill gärna slippa omvärlden (och låta omvärlden slippa mitt urusla morgon humör)


Så med soundtracket från Transformers 2 och skullCandy lurarna tryggt instoppade i öronen så blev det en rätt lugn resa genom stan och en kort vandring från G:A Torg och till skrivbordet.

2114812

En fördel till med lurarna är att dom verkligen dövar ljudet när man sitter på jobbet också, så musiken kan överösta allt pratande runt om och göra dagen kortare (dvs tiden till första fikat går snabbt)

Så Ipod + SkullCandy är en livräddare på många sätt, Du har väl inte glömt att maila oss en motivation om att varför just du ska vinna en Dell Axim X51! Kolla in Tävlingssidan

Post Author: The Gadgeteer