Skaffa JOORS utan InBjudan

Skaffa JOORS utan InBjudan!

JOORS och Gratis, det är  trevliga ord helst när sommaren står och skuttar utanför dörren och semester pulsen börjar kännas i hela kroppen, dagarna i Juni börjar ta slut och man hoppas att Juli kommer bli så där underbar som bara den månaden kan bli.

JOORS Gratis mobilt bredband, ok då kan Jag ligga skönt i solen och tala om för alla mina sociala web-polare hur skönt det känns med solen och hur kall drycken i glaset känns när solen verkligen gassar.

Men då behöver man inbjudan !!!

Prylparadiset ger Er en möjlighet att skaffa JOORS utan inbjudan, klicka –>HÄR<– eller på bilden ovan så kommer du rakt in i deras webbshop och kan lugnt och med ett leende på läpparna skaffa det enda gratis alternativet och njuta av att lägga dina surt förvärvade slantar på trevligare saker (Glass, Kall dryck, Karuseller.. familjen ja vad vet jag)


Vem vet Du kanske träffar på PrylParadiset’s glada skribenter någonstans där ute i värmen och kankse kan vinna lite priser om inte annat , dvs förena Nytta med sommaraktigt nöje.

För efter en lång vinter så är vi alla värda att få känna sommaren magi och njuta av att vara lediga (och skulle det regna så finns det alltid möjligheten att streama en film eller två)

 

Prylparadiset ska ut på Roatrip, men först ska Vi sätta ihop en sommartävling för Er alla, för vad är sommaren utan möjlighet till att få saker gratis och njuta av att värmen gjort oss pryldårar extra givmilda

På prislistan står Snygga Prylparadiset t-shirt’s , något som gör Dig kontaktbar i sommarnatten och sånt som gör sommaren ännu mera njutbar och så där speciell som bara en sommar ska kännas när man är ledig .

Gilla oss på Facebook så kanske du kan hitta tävlingen snabbare än om du bara lyckas hitta förbi här 🙂 www.facebook.com/prylparadiset.se

 

 

Post Author: The Gadgeteer