Samsung och den eviga väntan

Samsung gör bra och roliga saker oavsett om det är en telefon eller om det är en media enhet som visar bild spelar ljud eller vad man nu kan önska .

Runt Jul satt jag och surfade runt på hemsidan för sagda företag och lyckades knaggla in mig i deras web-shop, och vad hittar jag där om inte en Samsung Galaxy Fit enhet som kostar (ja döm om den omedelbara förvåningen) 990 kronor, dvs över 1000 lappen billigare än många web-shoppar på nätet, så ja vad gör man. Jo skakar plånboken hysteriskt och trycker på köp knappen 🙂

samsung-gear-fit-designboom05

Och sedan började väntan, eftersom den telefon jag har är en Samsung Galaxy S3 så blev det också en del letande på nätet (flåt Samsung) efter mjukvara som kunde matcha just det här klockliknande undret som jag knappt kunde bärga mig inför att fästa på min arm (ja om jag ska vara ärlig så är den här snäppet bättre eller flera snäpp bättre än den Sony SWR10 som jag använt hittills )

Så efter en del petande på diverse roliga Rom uppdateringar på XDA developer sidan så började jag kolla extra noga på Samsung shoppen och märkte att min Galaxy Fit fastnat i hanteringen lite, så nu sitter jag med nyuppdaterad telefon en neslig SWR10 på min arm och bara väntar likt ferdinand under sin kork – ek och hoppas att den tar sig vidare till ett utlämningsställe nära mig snart.