Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE (Elgiganten)

Galaxy Tab 8.9LTE

Att hitta en bar surfplatta till ett pris som känns rätt det händer inte varje dag, så när jag surfade förbi eminenta Swedroid.se och såg 1990:- Tab 8.9 LTE och att det fanns chans på Elgiganten så gick det rätt snabbt att styra om webbläsaren och börja leta..

Galaxy Tab LTE

När jag lyckats ta mig in så fanns den inte att hitta någonstans, utan det var Tab 2 modeller i prisklasser som för tillfället fick min stackars plånbok (eller snarare Bank konto) att fälla stora tårar, men jag tog en chans och skrev in modell numret och där dök den upp i listan ,, med en liten grön ”Köp Mig Nu” korg jag klickade snabbt som en vessla och genomgick proceduren att förskottsbetala och där landade den i produkt listan för köpta produkter (under behandling) .

Och där stannade den, kollad e in hos sköna Swedroid och läste att nån fått sms om att produkten var slut, men nåt sånt damp inte ner hos mig..

Dyker på telefonen och får kontakt med en trevlig själ på kundtjänst som säger att orden är ok och att mitt paket ligger på tur att lastas på postbil, lugnet lägger sig över mig och det är bara att vänta eller ok jag åker ut till Elgiganten i Helsingborg och hittar ett tangentbord (dockningsstation)

eftersom det låg i ”Fynd” korgen så blev det billigt och bra , så nu var det bara att vänta !!!

Och idag damp den ner, bundlad till Telenor (vilket var helt ok) och efter några upplåsnings minuter så har jag nu en trevlig läsplatta att skriva trevliga inlägg på , med ett trevligt sim kort (inte Telenor eftersom upplåsningen var billigare än deras kontant kort)

Testade JOORS kortet, men inställningarna  funkar inte lika bra som på vanliga Galaxy tab 8.9 modellen, så det fick bli ett Telia kort med årssurf istället

Nästa blir SD kort läsare

Ska testa lite användning av plattan framåt, med kanske lite spel media eller annat (JackpotCity eller annat nätspelande kan funka eller) som spotify mfl

och ja vem vet.. stay Tuned

Post Author: The Gadgeteer