Samsung Galaxy Mini

Samsung Galaxy mini är en telefon som fick rätt skarp kritik när den dök upp på marknaden, eller i alla fall om man läser recensionen som gjordes av Mobil.

Recensenten retade sig på luckor och färg (själv gillar jag faktiskt den gröna, men fick nöja mig med en grå)

Med Android 2.2 i botten så känns den här mycket fräschare än min X10 mini (jo jag har en dragning till små saker) både med innehåll och möjligheter för mjukvara.

Att skärmen håller lite lägre kvalitet än lurar i 4000- 5000 kronors klassen är väl ingen överaskning, däremot att den är så pass bra som den är för det lilla priset man får ge för telefonen är ett rejält plus för mig (att faktiskt kunna se skärmen i solsken är bra och nåt jag knappt lyckas med med min X10 Mini)

Så som budget telefon och instegsmodell till så ser jag ite problemen bara möjligheterna.

-=Gadgeteer=-

Inläggsförfattare: The Gadgeteer