Prylparadisets Jultävling

Ja då var det dags då ja för Prylparadisets Jultävling.

Under hösten så har det skrivits om att det kanske skulle vara dags för en liten tävling för att ja belöna mina trevliga läsare med något mer än bara just ord.

Så då var det dags för Jultävlingen, den kommer pågå från 30/11 2013 – 23/12 2013 så det innebär att julklappen dyker upp under mellandagarna.

Tävlingen kommer innehålla ett antal delmoment och naturligtvis en utslagsfråga.

Varje delmoment kommer ha delvinster och naturligtvis så kommer det att vara ett slutpris

Så lägg nu 30/11 -2013 på minnet och kom hit och tävla tävla tävla mer information kommer här innan tävlingen och naturligtvis på www.facebook.com/prylparadiset.se

Så vad kommer det då att vara för priser?

1:a pris är en Samsung Galaxy Pocket Plus

samsung, tävling

Produktegenskaper

Visa alla

Mycket kraft i en kompakt form

Det är Galaxy Pocket Plus i ett nötskal. En stor upplevelse i ett litet och behänding format. Android ™ 4.0 och TouchWiz förenklar din vardag och den snabba processorn låter dig uträtta mer oavsett om du surfar på webben eller ansluter med vänner på olika sociala nätverk.

Priser under delmomenten kommer vara tillgång till olika trevliga tjänster som kommer göra att tiden fram till julafton inte kommer kännas lika lång och hålla oss sysselsatta så vi alla kommer vara snälla när det väl är dags för den rödklädde och skäggbelupne Jultomten att hala upp saker från sin säck.

För spotify, readly netflix med flera är just saker som verkligen kan få timmarna att veritabelt flyga i väg i just väntan på dom så åtråvärda hårda paketen (för det är väl det vi nu önskar oss under granen eller hur.)

Oavsett om det är en surfplatta eller något annat så är det just spänningen som ger det där lilla extra som gör julen till en så härlig tid

Eller Hur

Gadgeteer

 

 

Post Author: The Gadgeteer