PrylParadiset sneglar på Gratis androidpad

Hur många är det inte som får mail från ”Anna” på vinnarmail.net, ni vet dom där utomordentliga erbjudandena om att ”Var med i Internet Undersökningen , och vinn .. iPad, iBook, mm”

Den här gången damp det in erbjudande om en Android Pad för portopriset 119:- (helt enl mailet)

 

Eller ok det står när man klickar på länken, så den här gången tänkte jag att det kan vara intressant att kliva genom den berömda ”undersökningen” (som egentligen är ett sätt att få dig att testa olika prov av diverse produkter från DvD filmer till Omega 3 olja)

I vanliga fall så brukar de flesta jag frågat ge upp efter 4-5 ”undersöknings” sidan och stänga webbläsare, men eftersom jag är en envis jäkel så fortsätter jag och svarar kategoriskt nej på om jag är intresserad av att min kropp förfaller till en spillra av mitt forna jag (om jag inte köper diverse krämer och vitaminer) eller att min s*x drift kommer förfalla till en nivå som får en munk i celibat att te sig fräck…

 

Och tillslut kommer jag till en sida där jag ska fylla i betaluppgifter för att få min AndroidPad (för här faktureras eller skickas inget mot PF) så jag genererar ett tillfälligt kreditkorts nummer (nope litar inte på dom)

Och hamnar på att min profil skapats på nån typ av vänskaps site, men enl uppgifter skulle det gå att avsluta sitt engagemang där via länk..

 

Så nu har jag mailat mina adressuppgifter, avslutat mitt ”medlemsskap” besvarat mitt välkomstmail som talade om för mig att jag ska få min Android Pad,,,

Så nu väntar jag på … ja vem vet

Den här?

Post Author: The Gadgeteer