Prylparadiset skaffa "Årets Julklapp" (Galaxy Tab 8.9)

Nu när elektronik branschens nominering på årets julklapp blev ”LäsPlattan” så kändes det inte mer än rätt att Vi här på prylparadiset också behövde en sån för att stilla vårt värsta ha begär.

Lotten föll på en Samsung Galaxy TAB 8.9 wifi/3G

Första intrycket vid uppackningen var klart positivt, tunn men ändå solid känsla och trevlig kvalitet (som med det mesta jag stiftat kontakt med från Samsung) när sedan den kommer igång så blir jag överaskad av skärmens detaljrikedom och hur den hanterar Android 3.1 gränsnittet

På skärmen blinkar det ”stoppa i ditt simkort” frenetisk sökning i paketet innan jag inser att Telia brukar skicka det nån dag senare separat, så ut med det som jag har i 3G dongeln och Voila 3G /WiFi …

Galaxy TAB.8.:an är lillebror till den större modellen 10.1 som röstades fram till en av dom bästa android plattorna när den kom tidigare, 8.9 är minst lika bra men känns smidigare, ett minus är att 16gb minnet är rätt fast (finns ingen möjlighet till minneskort inbyggt fysiskt)

Det ska bli trevligt att se när Android IceCream Sandwich dvs 4.0 kommer till den här men just nu ska jag bekanta mig med den och fixa dom här tillbehören som jag känner kan göra den lilla skillnaden….