Prylparadiset & Facebook + Magine

Den senaste tiden så har det blivit en hel del tid som jag lagt ner på Facebook sidan för just prylparadiset (www.facebook.com/prylparadiset.se) och eftersom den trevlige (?!) Webbmuppen (dvs jag) här fyller år idag så har jag lagt ut en länk till Magine, dvs den tjänsten som streamar vanlig Tv över nätet.

Magine, TV

Tyvärr så hade jag bara en inbjudan så det har väl fått vara lite huggsexa ute på Facebook just nu, men jag lovar att om det dyker upp fler inbjudningar så hamnar dom här för Er mina trevliga läsare 🙂

Så idag blir det en trevlig dag i solen med familj, mat och tårta och förhoppningsvis en hel del nya trevliga gillare/bekanskaper på facebook .

Och naturligtvis önskar jag Er alla en underbar söndag

-=Gadgeteer=-

Post Author: The Gadgeteer