Prylar & Träning

Prylar & Träning

Här på PrylParadiset älskar vi just prylar eller hur (även om det har gått ett tag sedan förra inlägget) och för att det ska fungera att sitta framför diverse skärmar en stor del av dagarna så är det väl knappast helt fel att göra lite fysiska saker mellan varven, ja som att fysträna.

Fitbit-FlexWristbandBlack(202110)-Large Nike-NikefuelbandSE(202122)-Large

Och visst gör då Prylar träningen lite mera innehållsrik, dvs allt från lurar som fyller öronen med inspirerande musik till och nu då alla trevliga armbandslösningar som mäter puls steg och annat så man kan publicera det på nätet så andra kan se hur duktig man nu kan vara.

Själv så utökar jag naturligtvis möjligheten för världen att se hur mycket tid och kraft just jag lägger ner på mina fysiska åthävor dvs japp jag har en domän där jag nu skriver om träning , www.formcoach.se  och där skriver jag om just lite om hjälpmedel och lite andra saker som är kul med just träning.

Det kommer bland annat bli en hel del kring sk Äventyrs Sporter som Paintball, klättring, skytte och naturligtvis min favorit Airsoft lite saker som genererar mer saker .

Men i alla fall tillbaka till prylar för det blir en hel del i vår värld nu för tiden, smarta telefoner, läsplattor interaktiva appar som håller vår sociala värld igång uppkopplade, inkopplade redo för allt och ingenting .

På sommaren så tycker handeln om att faktiskt utöka våra prylsamlingar radikalt genom att genomföra alla dessa utförsäljningar för att tömma lagren på utgående modeller inför höstens lanseringar

Själv fyndade jag en trevlig MacBook Air 13″ på Mediamarkt som både prismässigt och prestandamässigt gör mitt prylliv lite mera innehållsrikt.

design_unibody2_20101020_01

Även om den klart är jobbig att försöka fästa vid handleden på mina löpningsturer i skogen, men det är väl i så fall ett radikalt I-Lands problem eller hur….

Nu är det sommar, vilka prylar tycker Du är mest användbara när solen skiner, skicka en kommentar och upplys Oss ,,, snälla?

nu är det dags för mer Träning , Träning , Träning & åter Träning

Post Author: The Gadgeteer