Philips Sonicare BUZZ

Har börjat använda min Philips Sonicare tandborste, och är så nöjd, designen är klart trevlig, funktionerna med olika program för hur man vill borsta funkar utmärkt och UV lampan som desinfekterar borsten, ja vad kan jag säga kan det bli bättre, ska använda den nu under en tid och se om jag fortfarande är lika euforisk, men varför inte.

Philips_Sonicare_FlexCare

Jag har ett antal rabattkuponger på mellan 150-300 kronor att ge bort, och vilken ska nu få en sån? Jo om du till exempel lägger till mina bloggar dvs www.motormaniac.se www.niccman.se och/eller www.prylparadiset.se påbloggkoll.com (enkelt klicka på knappen bredvid och regga dig där så får du också en trevlig reminder när jag skrivit nåt nytt) och maila mig på kontakt@prylparadiset.se så ska jag göra mitt bästa att uppmuntra Er …

Post Author: The Gadgeteer