Parrot by Starck (Zikmu)

Då var test tiden ute för Parrot högtalarna dvs Zikmu modellen som glatt mig och resten av gänget i 2.5 vecka, ljudet har varit helt enastående, designen smälte in perfekt och möjligheterna för att få ut musiken till dessa var hur bra som helst

Trådlöst, bluetooth eller via kabel (eller iPod och/eller Android, testade med båda) musiken bara fanns där och styrningen via dator eller fjärr fungerade perfekt som det ska göra.

Kan gissa att det njöts av att sitta där och låta musiken strömma över rummet och mina öron.

Webbgränssnittet fixade också att hitta mina media datorer över nätverket och spela upp musiken från dessa också, så det fanns massor av möjligheter att välja …

Jodå Acer och Parrot funkar perfekt ihop 🙂

Så varför står dessa nu inte kvar i mitt vardagsrum nu då?

Priset är kanske lite häftigt även om man nu inte ska kompromissa med kvalitet, men ok jag kör den här bloggen utan vinstsyfte så då håller jag på mina stackars slantar, men hade jag lite mer att ösa av så vore dom garanterat ett bra val för mig

Kolla mer hos Parrot

// Janne

Post Author: The Gadgeteer