På resa med NetBook

Idag har det blivit en liten test av att sitta på Skånetrafikens pågatåg och göra nåt hyffsat vettigt, resan är pga ett projekt som jag kör på www.motormaniac.se som också kommer ha lite gensvar här pga multimedia inriktningen projektet kommer ha.

Att sitta med 3G är rätt trevligt när man som jag gärna snabbt vill få ut några ord till mina underbara läsare, men jag hoppas skånetrafiken trycker på lite när det gäller leverantörer mm, själv så kör jag troget Telia eftersom jag alltid trivts med dessa (och har ett kort förflutet som Telian) multimedia och hdspa hör inte ihop, och på sträckor mellan Hbg och malmö så lyser usbstick’s lampan envist grönt och jobbet känns som om det sitter i tjära upp till mina knotiga knän 🙂

Fördel med nya pågatågen är i alla fall strömuttagen som sitter på väggen, slipper nöta på batterier lite mer fart eller att man får iordning wlan projektet så kommer nog pendlare och vi andra att jubla… kollektivt!

Post Author: The Gadgeteer